Smeltwerkbon

Support your creative locals. Geef eens een Smeltwerkbon cadeau!

Met 130+ creatieve makers in huis is de cadeaukeuze reuze. De Smeltwerkbon is namelijk in te wisselen tegen alle producten, creatieve workshops, cursussen en uiteenlopende diensten die binnen De Smeltkroes worden gemaakt en aangeboden.
Met een Smeltwerkbon geef je dus een design vaas, een duurzaam gemaakte tas, een bijzonder sieraad, toffe kunst, een workshop houtbewerken, lassen, keramiek, chocolade of ijsjes maken, een vegan taartje of tatoeage, een naaicursus of een strippenkaart voor verse soep cadeau. En dit is nog maar een kleine greep uit de mogelijkheden!

Je bepaalt zelf de waarde van de Smeltwerkbon (vanaf € 15,00) en je kunt een persoonlijke boodschap toevoegen. Wij personaliseren de bon voor je en versturen hem binnen 2 werkdagen naar jou of de gelukkige ontvanger. Bestel jouw bon hier.

Goed om te weten
Een Smeltwerkbon is geldig t/m 31 december 2021 en niet inwisselbaar voor geld. Het bedrag dient bij één ondernemer te worden uitgegeven en u ontvangt geen geld retour.

Een Smeltwerkbon cadeau gekregen? Wat leuk!

Kijk bij ‘De Makers’ of op Instagram wat we allemaal in huis hebben en contact je favoriete maker of loop gewoon een keertje bij ons binnen! Tijdens kantooruren is De Smeltkroes sowieso geopend, in het weekend vaak ook. Er zijn geen standaard tijden waarop iedereen aanwezig is maar je kunt in ieder geval bij de etalages van onze ateliers naar binnen spieken om ideeën op te doen.

Ik bestel een smeltwerkbon voor:
Totaal: € -

Smeltwerkbon