Koninklijk partnerschap

Het team van magazine De Fabriek heeft niet stilgezeten de afgelopen tijd. Matthijs Brul (Studio Brul) en Deborah Weimer (De tekstschrijfster) tekenden voor de productie van het magazine Nijmeegse Nieuwe, dat geheel in het teken staat van de nieuwe woontoren op het Stationsplein in Nijmegen. Opdrachtgevers van Nijmeegse Nieuwe zijn woningcorporatie Talis, Slokker Bouwgroep en Hoogte Twee Architecten. De fotografie werd verzorgd door architectuurfotografe Thea van den Heuvel.

Behalve Nijmeegse Nieuwe maakten Matthijs en Deborah samen ook nog het mini-magazine Een portret van een kunstwerk. Dit deden zij in opdracht van de gemeente Dalfsen, die een aandenken wilde aan de bijzondere totstandkoming van het door Jasper Krabbé gemaakte Koningsportret. Hoewel de door de gemeente aangeleverde content uiterst summier en feitelijk was, wisten de twee er wederom wat leuks van te maken…